E-Zorgplan

Het e- zorgplan is enerzijds toegankelijk voor de OverlegCoördinatoren ThuisGezondheidsZorg voor het administratief verwerken van het multidisciplinair overleg.

Anderzijds kunnen ook professionele zorg- en hulpverleners betrokken bij een multidisciplinair overleg, een login aanvragen via dit overleg of rechtstreeks via de website van LISTEL vzw. Met deze login kunnen zij inzage krijgen in de zorgplannen waarbij zij betrokken zijn, indien de organisator van het overleg hun hiertoe toegang geeft.
Bovendien kunnen zij communiceren met andere betrokken zorg- en hulpverleners in die zorgplannen door middel van de beveiligde LISTEL- brievenbus.

Een zorgoverleg kan steeds elektronisch aangevraard worden via de website van LISTEL vzw (post-it 'aanvraag zorgoverleg' op homepagina). Hiervoor zijn volgende zaken nodig: postcode en rijksregisternummer van de patiënt, bij welke organisator het overleg dient te gebeuren, de reden van het overleg en de gegevens van de aanvrager. De e-aanvraag vervangt niet het huidige telefonische contact maar vergroot de bereikbaarheid. 

De overheid werkt ook aan e-gezondheid. De ontwikkelingen kunnen opgevolgd worden via: http://www.plan-egezondheid.be/.

 

Browser Update

U gebruikt een verouderde versie van Internet Explorer.

Om deze website optimaal te kunnen bekijken, is het belangrijk dat u overstapt naar een nieuwere versie:

» start update